1
Медицински център Д-р Калчев е оборудван с последен клас, високотехнологична апаратура, но най-важното, което ще намерите при нас е доказан опит, лично отношение и иновативни подходи за решаване на всеки отделен случай в областта на имплантационните неуспехи и спонтанните аборти.

Медицински център Д-р Калчев разполага със специалисти в областта на репродуктивните проблеми, гастроентерологията, ендокринологията, имунологията и гинекологията
1
Подари емоция, вместо скучни подаръци, които ще си останат в шкафа за скучни подаръци. Полет с балон е идеален подарък за празниците за влюбени двойки, рожден ден, годеж, сватба или годишнина.
Летим през цялата година – около Седемте Рилски езера, Сопот, Шуменското плато, Искърско дефиле, Велико Търново, Белоградчишките скали.
1
Viva Credit за покупка на нов или употребяван автомобил при условията на финансов лизинг
1
Дерматологични и естетични процедури на промоционални цени • Онлайн поръчка Професионален екип от дерматолози в София
1
Заем онлайн или на място при нас! Възможност за Бързо одобрение. Бърз и лесен процес на кандидатстване. Прозрачни и Ясни Условия. Без скрити такси. 0700 45 245 Кандидатствай сега. Индивидуален подход. Гъвкави Условия за Изплащане на Кредита.
1
Ние сме екип от експерти с дългогодишен опит и реализация във финансовата сфера. Обединили сме наученото в първия за България портал за кредити, застраховки и пенсионно осигуряване - crediport.bg. Основната ни цел е една платформа да предостави удобство, достъпност и справедлив независим избор за потребителите на финансови услуги.
1
Благодарение на фасетите, които се залепват на предната част на зъбите, успешно може да бъде подобрена линията на Вашата усмивка. Те се изработват от материали, които са устойчиви на оцветяване, с което не само подобряват формата на зъбите, но и придават естествена белота и блясък на усмивката.

Порцелановите фасети са най-иновативното решение при дефекти в зъбната редица и несъвършенства в естетиката на усмивката. Избирайки нашата клиника, разположена в сърцето на София, Вие трябва да знаете, че поставянето на фасети няма да Ви отнеме време, а изпиляването на зъбите ще бъде извършено под у
Прочетете повече
пойка, за да не изпитвате дискомфорт по време на процедурата.

Всички манипулации в IG Dental ще бъдат извършени от опитен и внимателен стоматолог, специализиран в областта на естетичната медицина.
1
Стартирате бизнес и се намирате на кръстопът в управлението на
вашия екип? С моя подкрепа, опит и ресурси можете да развиете
предприемаческите си способности и да доминирате в избраната от вас ниша.
1
Всеки има нужда от пари в даден момент. Бързите кредити са най-доброто решение което може да ви е полезно във всяка една ситуация. Възползвайте се от атрактивните условия за получаване на пари на заем онлайн.
1
Еднофамилни къщи, идеални части от затворен комплекс. Самостоятелни постройки със собствен двор. Стоманобетонна конструкция, окачени и вентилирани фасади.