1
Уроци по китара за начинаещи и напреднали от Music Art Center. Обучението се извършва от популярни и професионални педагози. Уроците са за деца и възрастни в София. Искате да развиете таланта си и да засвирите като професионалист? Потърсете ни сега.
1
Сайт за обяви на недвижими имоти.
Намери своя имот под наем или жилище за купуване. Апартамени, къщи и бизнес имоти.
1
Полезен български сайт за обяви. Добра категоризация на обявите. Позволява въвеждане на цени и описания за предлаганите продукти.
1
Оптики бг- актуални колекции, съвети за очното здраве.
1
Използване на висококачествена техника, почистване на място във вашия дом.
Вие сте сигурни за собствеността си, може да следите за качеството на услугата и използваните препарати.
Техниката, която използваме позволява пране на мебелите в дълбочина, което позволява отлично премахване на прах, бактерии, замърсявания и упорити петна.
1
"Митико дизайн" ООД е строителна фирма, предлагаща качествени и новаторски строителни решения.
Нашият екип се състой от квалифициран инженерно-технически персонал, опитни специалисти и бригади с дългогодишен опит. Част от предлаганите от Нас услуги са: ГРУБ СТРОЕЖ, СПИРАНЕ НА ТЕЧОВЕ ЧРЕЗ ИНЖЕКТИРАНЕ, ХИДРОИЗОЛАЦИЯ, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СТОМАНОБЕТОННИ КОНСТРУКЦИИ, ИЗГРАЖДАНЕ НА ПОКРИВИ, КОМПЛЕКСЕН РЕМОНТ, ЦЯЛОСТНО ПРОЕКТИРАНЕ И ДИЗАЙН НА СГРАДИ и др.
Извършваме дейност на територията на цяла България.
1
Кърти Чисти Извозва на най-добра цена в София и региона ➠ Къртачни услуги ➠ Чистене и Извозване на строителни отпадъци ➠ Събаряне на сгради ➠ Хамалски услуги ✅ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД ✅ С нас печелите качество и спестявате пари! ➠ За контакти: ☏ 0892 061 561
1
Туристическа агенция Алегра Ви Тур - Екскурзии и почивки в чужбина с автобус и със самолет
1
Чудите се къде да почивате това лято - морския курорт Ахтопол е идеално място за вашата почивка. Ахтопол известен в миналото като ”Градът на любовта”, е най-южният град на Българското черноморие и е предпочитано място подходящо както за почивка от семейства търсещи спокойствие и уединение, така и за интензивна почивка с много емоции и незабравими мигове.
1
Предложения за летищни трансфери,персонални турове и екскурзии с много активности в сферата на алтернативния туризъм, както и оферти за пътувания в други страни. Пътуванията се осъществяват посредством луксозен автопарк, както за индивидуални клиенти така и за малки групи от 15-20 човека.Летищни трансфери до Истанбул,Букурещ,София,Варна,Бургас.